Het is weer uit de hand gelopen

Het is weer uit de hand geloooopen, ……… Ja beste lezer, carnaval staat weer voor de deur. Ook op Dushi Korsow. De titel van dit bericht is daarom op zijn plaats, het is immers een frase uit een bekend carnavalslied. Helaas is de titel ook van toepassing op de ISLA! Afgelopen dagen is de uitstoot van toxische stoffen, ofwel giftige stoffen, wederom fors. U kunt dit hier zien. De pieken liggen fors boven het toegestane gemiddelde. SMOC leeft daarom mee met de mensen onder de rook van de ISLA. Er zijn ook opnames gemaakt, die je kunt zien op de Facebook pagina van SMOC. Gek genoeg kan SMOC wel wennen aan carnavals(krakers), maar niet aan de krakers van de ISLA. De ISLA kan daarom ook nu weer rekenen op veel weerstand van SMOC. To ISLA: don’t fuck with SMOC.

Reacties zijn gesloten