Minister Scoop-Constancia en de WHO

Minister Jacinta Scoop-Constancia (Milieu en Volksgezondheid) wil zich in Genève laten inspireren door de World Health Organization (WHO), zo meldt Versgeperst. In beginsel juicht SMOC dit toe, maar een klein beetje omslachtig lijkt het wel. SMOC heeft het kabinet Schotte al meerdere malen gewezen op WHO waarden die door de Isla worden overschreden. De volksgezondheid is in het geding, zo blijkt ook uit het onderzoek van Eco-RYS dat werd uitgevoerd in opdracht van het Eilandgebied Curaçao. Tot op heden heeft Scoop-Constancia de Isla echter nog nooit beboet of anderszins op de vingers getikt. Maar goed, SMOC blijft graag positief. Het plan van aanpak dat Schotte voor 31 mei 2012 moet presenteren zit straks natuurlijk, dankzij Minister Scoop-Constancia, vol met WHO-waarden. In dat geval zal SMOC een vreugdedansje maken.

Reacties zijn gesloten