Spies kent de feiten niet; Spies toont weinig respect voor het Statuut

Het is bekend: goed bestuur en het respecteren van mensenrechten wordt in het Koninkrijk der Nederlanden afgesproken in het bijbehorende Statuut en wel met Art. 43. Minister Spies laat met haar antwoorden op de Kamervragen van Van Gent (GroenLinks) en Hachchi (D66) zien dat in dezen ze weinig interesse heeft voor Curaçao. In haar optiek is er slechts sprake van een incident mbt de olieramp van Jan Kok. Hoe kan dat nou? TNO heeft uitgebreid laten zien dat olielekkage veel vaker gebeurt. Of Spies kent de feiten niet. Of ze wil ze niet kennen. Of ze is niet eerlijk. Kies zelf maar. Vaststaat dat Spies niet wenst in te grijpen op Curaçao. Blijkbaar houdt voor Spies, politieke wil en naastenliefde, op bij de Noordzee. Lees hier haar Kamerantwoorden: AntwoordenSpiesseptember2012.

Reacties zijn gesloten