SMOC n.a.v. extreem affakkelen vandaag: ‘Verzoek aan Ministerie GMN: tijdelijke stillegging ISLA’

From: Stichting Smoc <smoccuracao@gmail.com>
Date: 2016-10-03 15:05 GMT-04:00
Subject: Verzoek tot stillegging raffinaderij ivm onverantwoord urenlang fakkelen
To: “Edgarick.Jansen@gobiernu.cw” <Edgarick.Jansen@gobiernu.cw>, “Jeanine.Constansia-Kook@gobiernu.cw” <Jeanine.Constansia-Kook@gobiernu.cw>, “‘pablo.burgos@gobiernu.cw’ (pablo.burgos@gobiernu.cw)” <pablo.burgos@gobiernu.cw>, “c.c.t.delannoy@gmail.com” <c.c.t.delannoy@gmail.com>,

Geachte heren en dames van GMN,

De catcracker is getript, zo hebben wij begrepen, een probleem van de compressor dat al vele jaren bekend is. Dit duurt vele uren en zal nog vele uren duren. Een functionerend handhavingsapparaat behoort de raffinaderij te verbieden om door te produceren, vanwege de ernstige overlast en gevaren voor de omgeving door het fakkelen. Een dringend verzoek hierbij om de raffinaderij stil te leggen totdat het probleem (weer) is opgelost.

Hoogachtend,

 

Peter van Leeuwen
Voorzitter SMOC

catcracker3oktober2016fotojustus-van-der-lubbe

Foto van 3 oktober 2016: Justus van der Lubbe

Reacties zijn gesloten