SMOC in Eindejaarsshow

WILLEMSTAD – Radio Hoyer 2 houdt ook dit jaar weer De Grote Radio Hoyer 2 Eindejaarsshow. Na een aantal succesvolle jaren, lijkt het erop dat het team van Radio Hoyer 2 de smaak te pakken heeft. De eindejaarsshow wordt dit jaar op 30 december gehouden en wordt groter dan ooit.

In twee uur tijd worden met bijna tien bekende Curaçaoënaars de hoogtepunten en dieptepunten van het afgelopen jaar besproken, maar wordt met name vooruitgekeken naar wat 2011 in petto heeft.

De Grote Radio Hoyer 2 Eindejaarsshow wordt geopend en afgesloten door twee ministers van de regering Schotte. De minister van Financiën George Jamaloodin zal de show openen en minister Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper doet de deur van de studio van Radio Hoyer 2 dicht.

Presentatoren Peter Eikelenboom en Rick Hart ontvangen verder uiteenlopende gasten uit onze samenleving, waaronder internist en nierspecialist Nouaf Ajubi, de nieuwe PAR-voorzitter Remco Gomez en Peter van Leeuwen van SMOC. Verder zal de Nederlandse zanger Waylon in de show voorbijkomen. Waylon werd bekend door het tv-programma Holland’s Got Talent en trad afgelopen vrijdag op bij Mambo Beach. Ook meteoroloog Alfred Martis en rector Jo Hanssen van het Peter Stuyvesantcollege leveren hun bijdrage aan de show.

Bijzonder is dit jaar dat luisteraars ook zelf hun bijdrage kunnen leveren door hun verhaal of boodschap te mailen naar de redactie.
Eikelenboom en Hart benadrukken dat het uiteindelijk om de luisteraars draait. Beide journalisten zijn benieuwd naar ervaringen van het afgelopen jaar en plannen voor het komend jaar.

De Grote Radio Hoyer 2 Eindejaarsshow wordt op 30 december van 6 tot 8 uur ’s-avonds gehouden.
Radio Hoyer 2 is te ontvangen op 105.1 FM of via de link www.radiohoyer.com/hoyer2.wax.

Bron: Persbureau Curaçao

Reacties zijn gesloten