Premier Schotte baseert zich op EcoRYS

Onlangs refereerde Minister Donner naar EcoRYS. Dit onderzoeksbureau publiceerde een aantal jaren geleden een rapport over de ISLA. EcoRYS was keihard in haar bevindingen: de uitstoot van de ISLA veroorzaakte minimaal 18 doden per jaar. Op de website van SMOC kunt u dit rapport vinden.

Inmiddels is EcoRYS bezig met een nieuw onderzoek, wederom in opdracht van de Curaçaose overheid. De eerste rapportage van EcoRYS kunt u hier downloaden. Aan het eind van dit rapport kunt u zien wie EcoRYS heeft geraadpleegd. Het volgende kan SMOC u alvast verklappen: SMOC werd gehoord!

Premier Schotte overweegt sluiting van de ISLA, zoals we eerder al berichtten. Hij laat zich hierbij beïnvloeden door….EcoRYS. Je mag nu stiekem gaan denken dat er met Schotte schot in de zaak kan komen.

Voor de nieuwe rapportage moet u hier zijn: Rapport_Sustainable_future_FinalEcoRYS

Reacties zijn gesloten