SMOC in gesprek met Donner

Pechtold, De Graaf, Bijleveld, etc., ach we hebben ze allemaal al gehad. En allemaal hadden ze bemoedigende woorden voor SMOC. U kent dat wel, van die gevleugelde uitspraken als ‘goed bezig’ en ‘ga zo door’. Wellicht hoopten ze of dachten ze dat SMOC alla kastanjes uit het vuur zou gaan halen. Welnu, we hebben al heel wat kastanjes uit het vuur gehaald, maar Het Nederlands Koninkrijk mag zelf ook wel een handje helpen. Ofwel, de Isla is overduidelijk een Koninkrijksaangelegenheid geworden en dat gaat SMOC Minister Donner uitleggen. Wanneer? Woensdag 6 april.

Uiteraard bereidt Minister Donner zich goed voor op dit gesprek, dat verwacht SMOC zelfs. SMOC adviseert Minister Donner daarom nog eens te luisteren naar Arjan Linthorst (bestuurslid SMOC), Bijleveld en Prof. Broring. Waar? Hier.

Reacties zijn gesloten