Stankoverlast in overeenstemming met uitstoot fijn stof

Evenals vorige week, moesten er ook vandaag weer leerlingen en docenten naar huis met gezondheidsklachten. Op onze site berichtten wij hier al over. Waren die gezondheidsklachten van de lucht? Nee, (onder andere) van de Isla. De oude koffiemolen -de Isla- heeft weer eens problemen en dat valt ook te zien aan de uitstoot van fijn stof. Op deze site kunt u daar een idee van krijgen voor de situatie van Beth Chaim, door voor interval ‘7 dagen’ te kiezen en ipv zwaveldioxide ‘totaal stof’ te kiezen. De piek van fijn stof is ongeveer 20 keer groter dan de rest van de week. De uitstoot van fijn stof bevat tal van gezondheidsgevaarlijke koolwaterstoffen. Zo zie je maar weer, liever een goede buur dan een verre vriend. Wat dat aangaat kan de Isla maar beter ver weggaan.

Reacties zijn gesloten