Minister Donner heeft rentmeesterschap niet begrepen

Rentmeesterschap (Lucas: 16: 1-9) zit niet in het bloed van CDA-Minister Donner. Zo valt op te maken uit zijn antwoorden op de Kamervragen van Hachchi, Van Veldhoven (beiden D66) en Van Gent (GroenLinks). Deze vragen werden opgesteld n.a.v. de evacuatie van diverse leerlingen onder de rook van de Isla als gevolg van de uitstoot van diezelfde Isla. Lees hier de antwoorden van Minister Donner. Donner neemt geen verantwoordelijkheid en vertrouwt het handhaven van de Isla toe aan de regering van Dushi Korsow ipv het toepassen van de Waarborgfunctie. Met deze houding van Minister Donner komt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens steeds dichterbij voor de regering van Dushi Korsow, het Nederlandse kabinet en de Isla……

Reacties zijn gesloten