Klinkende overwinning SMOC

Het was even wachten, maar vandaag was het dan toch zover: de uitspraak van de rechter. Met als resultaat? Een klinkende overwinning voor SMOC, want SMOC heeft op alle punten gelijk gekregen. Het vonnis kun je hier lezen: Vonnis1september2011. In dit vonnis verwijst de rechter naar diverse artikelen, die artikelen kun je hier puntsgewijs terugvinden: Verwijzingenrechter1september2011. Het is nu aan de overheid van Dushi Korsou om binnen vier weken daadwerkelijk te gaan ‘handhaven’, want anders moeten ze een flinke dwangsom betalen (500.000 Naf per week). De ‘volksgezondheid’ en het ‘milieu’ kunnen hierop nauwelijks wachten, want hun geduld is op. Dit laat onverlet dat SMOC vindt dat Den Haag moet ingrijpen, zoals beschreven door SMOC op Joop en in Het Dagblad van het Noorden.

Reacties zijn gesloten