Op naar de rechtbank; zand van de Isla

Vandaag is het weer zover. SMOC zit weer in de bankjes van de rechtbank en wederom met veel vertrouwen. Wellicht is het u niet ontgaan dat de correspondentie tussen Isla en Minister Constancia met vaagheid was aangekleed. Heeft Isla nu wel of niet de ‘brief’ ontvangen? Ondertussen heeft de Isla een schorsingsverzoek ingediend en is die door de rechter ingewilligd, daarom zit SMOC vandaag weer in de rechtbank. Om een indruk te krijgen van het pleidooi van SMOC zie: Pleitaantekeningen17okt2011.

In het pleidooi kun je ook lezen dat de Isla de bevolking zand in de ogen probeert te strooien. De mensen die het meeste last hebben van de Isla mogen op kosten van de Isla medische hulp ontvangen. De Isla doet dit om goodwill te kweken bij de bevolking. SMOC trapt daar niet in en veel mensen onder de rook hopelijk ook niet. Zij vermoeden vast en zeker dat er met deze geste een addertje onder het gras zit. Eigenlijk is dit natuurlijk een bizarre actie van de Isla, want hiermee erkent zij impliciet dat zij overlast veroorzaakt.

Reacties zijn gesloten