Auto te koop voor 1 Antilliaanse gulden

 

Hoe antwoordt een weldenkend mens, die niet of nauwelijks geld heeft, op de vraag of hij voor 1 Antilliaanse gulden een oude verroeste auto wil kopen? Neen, die auto koop ik niet, daar trap ik niet in. Welnu, het Eilandgebied Curaçao heeft al een keer ervaring opgedaan met een dergelijke aankoop: de aankoop van de Isla in de medio jaren 80. Ondertussen heeft de Isla nog meer milieu- en gezondheidsoverlast opgeleverd dan het toen al deed, en is de economische bijdrage aan de Curaçaose economie fors gedaald. Nu stond Curaçao weer voor de keuze. De BOO was te koop. Wat waren de ervaringen de afgelopen jaren met de BOO? Ronduit slecht. De Isla gaf flink af op de BOO. Wat is de marktwaarde van de BOO? Een Amerikaanse dollar. Ik ben zo vrij om te veronderstellen dat de bevolking van Curaçao hier geen baat bij zal hebben. Wil je meer lezen? Klik hier.

Reacties zijn gesloten