Tweede Kamer vergadert over de Isla (en kinderrechten)

SMOC heeft al eerder aangegeven dat de politiek meer in beweging lijkt te komen dan ooit tevoren als het gaat om de milieuvervuiling van de Isla. Zo ook morgen. De Commissie Koninkrijksrelaties (Tweede Kamer der Staten-Generaal) behandelt morgen een brief van SMOC aan Minister Koenders in een zogeheten procedurevergadering. Aanvang: 13.00 hr. (Nederlandse tijd). Dit debat is morgen live te volgen. Een dag later vergadert dezelfde commissie over kinderrechten in het Koninkrijk der Nederlanden, dat waardeert SMOC zeer. Al is het maar de vraag of Het Haagse het aandurft om ook hier de Isla te bespreken; mensenrechten worden immers met voeten getreden. SMOC heeft hier menigmaal aandacht voor gevraagd. De jeugd heeft immers de toekomst, tenzij als je onder de rook van de Isla moet beginnen. Dan sta je direct al flink achter.

Reacties zijn gesloten