Whiteman wil geen tango

It takes two to tango. Alleen, Minister Whiteman houdt niet van tango. Althans, niet met SMOC/Stichting Clean Air Everywhere (CAE). De Isla is zijn danspartner, al heel lang, en die mag niet worden afgetikt door SMOC/CAE. Triest is het wel, want na meerdere malen aandringen van CAE/SMOC om aan tafel te komen zitten laat de Curaçaose overheid en wel in het bijzonder dus Minister Whiteman het afweten. Dit ondanks het dringende advies van de rechter om in gezamenlijkheid tot een oplossing te komen gooit Whiteman het bijltje erbij neer. Het is tekenend voor hoeveel waarde deze overheid hecht aan de mensen onder de rook. Voor SMOC/CAE reden om de rechter te vragen de zitting in het kort geding te vervroegen. De rechter heeft hiermee ingestemd. Komende vrijdag 21 augustus om 09.00 hr. is er een openbare zitting. Komt allen. Misschien houdt de rechter wel van de tango, maar dan met SMOC/CAE.

Reacties zijn gesloten