Isla op agenda Tweede Kamer n.a.v. brief Plasterk

Het is niet de eerste keer, maar Minister Plasterk heeft de Tweede Kamer weer eens geïnformeerd over de Isla (zie hieronder). Op 25 januari 2017 wordt deze brief door de Tweede Kamer behandeld. Plasterk schrijft in deze brief:

,,Gegeven het feit dat de on-site audit op dit moment nog plaats vindt en er nog geen rapportage is kan door de Curaçaose autoriteiten over de uitkomsten van de inspectie nog niets worden gemeld. Wel is duidelijk dat de drie betrokken ondernemingen, Isla, CRU en Aqualectra volledig en goede medewerking verlenen aan de inspectie en dat de samenwerking tussen de inspectiedienst van Curaçao en het bedrijf Fluor uitstekend is.

Blijkbaar vertrouwt Plasterk de betrokken ondernemingen zoals de Isla en CRU zelfs. Dit staat in schril contrast bij de orde van de dag (18 december 2016; foto Bea Moedt):

fotobeamoedt18december2016

 

Lees de brief van Plasterk hier: stand_van_zaken_van_de_inspectie_van_de_isla-raffinaderijbriefplasterkdecember2016.

Reacties zijn gesloten